Kan jij er van genieten om na al dat harde werk eens lekker verwend te worden? Onze vernieuwde hospitality ruimtes zijn klaar om je in een gezellig kader te ontvangen.

Je hebt nu de keuze uit vier eigentijdse en unieke hospitality belevingen bij Lommel SK businessclub:

 

 

Tunnel Club

De Tunnel Club Experience is een aparte loge voor een all-in beleving voor in totaal 20 personen. Hier voorzien we al onze gasten een hele avond van een verfijnd food aanbod doormiddel van een privé chef, maar is ook alle drank inbegrepen. Dit gaat van softdrinks, tot bier tot een afgestemd wijnaanbod, allemaal netjes inbegrepen. Vanuit de loge heb je een rechtstreeks zicht op de spelerstunnel, bijzonder uniek in het Limburgse voetballandschap! Ongeveer een uur voor de aftrap zullen we onder begeleiding van onze voorzitter Harm van Veldhoven de genodigden meenemen om naar de opwarming te gaan kijken, terwijl de voetjes in het magische gras staan! Er is een centrale zone voorzien in onze A-tribune met premium outside seats, voorzien van Tunnel Club branding, dit om de beleving helemaal af te maken.

 

Treetops

In Treetops ontvangen we onze Full Hospitality partners en genodigden. Een ruimte waar we een driegangenmenu serveren van topkwaliteit voor een maximum van 200 gasten. In Treetops kan je de lokale zaakvoerders terugvinden en neem je dus plaats tussen de leden van de LSK Businessclub. Ontvangst is hier 2,5u voor de aftrap van de wedstrijd en is inclusief het foodaanbod en een premium outside seat.

 

1932 Chef’s Hospitality

1932 Chef’s Hospitality is een volledig nieuw concept binnen ons hospitality aanbod. Hier ontvangen we onze gasten vanaf 90 minuten voor de aftrap in 1932 Chef’s Hospitality. Een vernieuwde hospitality bar met een capaciteit van 45 personen waar we werken met verschillende rondes van koude en warme gerechten geserveerd aan tafel. Uiteraard is er per gereserveerde plaats ook een premium buitenzitje beschikbaar met lederen afwerking. Jullie zullen dan plaatsnemen achter de dug-out van Lommel SK! Tijdens de rust staan jullie gereserveerde drankjes op jullie tafel te wachten.Na de wedstrijd bezorgen we jullie toegang tot Treetops, waardoor er meer netwerk opportuniteiten te creëren zijn met onze partners in Treetops. Inclusief een outside seat, achter de dug out van Lommel SK

 

Rootsbar

Hier ontvangen we onze gasten en genodigden in Rootsbar, een bar die je terugbrengt naar de roots van Lommel SK. We ontvangen onze gasten een uur voor de aftrap, waar er een bezoek gepland staat van onze LSK Legends. In Rootsbar hebben we geen foodaanbod en zijn de dranken apart aan te kopen. Inclusief een outside seat in de A-tribune, exclusief dranken.

 

Sluit jij aan bij Lommel SK businessclub? Mail naar kevin.vanrompay@lommelsk.be!