Reserveer je diner

Lommel SK

-

RWD Molenbeek

Zondag 25 augustus maken we ons klaar voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2024/2025. Tegenstander niemand minder dan RWD Molenbeek, vorig seizoen nog actief in de Jupiler Pro League.

De start van het nieuwe seizoen is ook de start van onze vernieuwde hospitality formules. Samen met onze nieuwe cateraar ‘RK Catering‘ staan wij klaar om jullie te ontvangen.

 

Onderstaand het schema voor onze gasten van Tunnel Club:

Aankomst: 11u00

Start diner: 11u00

Start wedstrijd: 13u30

Rust met dessert: 14u15

Na de wedstrijd: toegang tot Tree Tops + frietjes

 

Onderstaand het schema voor onze gasten van Tree Tops:

Aankomst: 11u30

Start diner: 11u30

Start wedstrijd: 13u30

Rust met table bites: 14u15

Na de wedstrijd: frietjes

 

Onderstaand het schema voor onze gasten van 1932 Chef’s Hospitality:

Aankomst: 12u00

Start diner: 12u00

Start wedstrijd: 13u30

Rust: 14u15

Na de wedstrijd: toegang tot Tree Tops + frietjes

 

Onderstaand het schema voor onze gasten van Rootsbar:

Aankomst: 12u30

Start wedstrijd: 13u30

 

Datum: 25/08/2024
Ontvangst: 11:30
Aftrap: 13:30

Menu

Tree Tops

Ontvangst van de gasten met een glaasje bubbels.

Table bites & amuses: Hummus met limoen en tarwe crackers huis gemarineerde olijven mini cornetto, kruidenkaas en tijm crumble en mini sushi roll.

Diner: Aan tafel gebrande roodbaars filet, bieslook mousseline, jus van kreeft. Gegrilde Angus steak, pepersaus, gratin sardelaise geroosterde wilde broccoli. Crème brûlée exotique, ganache van ananas en kokos, cremeux van limoen en passievrucht.

Veggie menu: Vegan Zeastar Crispy Lemon Shrimpz, bieslook mousseline, cremeux van limoen. Kip te vree Filet vegan, gratin sardelaise, geroosterde wilde broccoli, creme van wortel en kurkuma. Crème brûlée exotique, ganache van ananas en kokos, crémeux van limoen en passievrucht.

Kids menu: Tomaten soep met balletjes. Lasagne bolognaise. Crème brûlée cremeux van limoen en passievrucht exotique, ganache van ananas en kokos, cremeux van limoen en passievrcuht.

Borrel bite: Crunchy potato bites.

 

1932 Chefs hospitality

Table bites & amuses: Hummus met limoen en tarwe crackers huis gemarineerde olijven mini cornetto, kruidenkaas en tijm crumble en mini sushi roll.

Food Mexican style: “Make your own taco & wrap” Fajita Mexicana (paprika, onion, beef special spice mix). Pollo con Piña y Jengibre (kip met ananas en gember). Chili con carne, dips, salsa hot tomato, Avocado Cilantro Delight, kruidenroom dip met bruschetta-twist.

Sides: Mexican red bean salad, tomato-Cucumber Jicama Salsa, sweet potato wedges, nacho’s, wrap’s and taco’s.

Borrel bite: Crunchy potato bites.

Be part of it!

Naam
Indien u geen stoelen in uw partnershipovereenkomst hebt.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wie komt er nog?

Log in om de andere inschrijvingen te bekijken